torstai 6. toukokuuta 2010

Wau mitä varsoja!

Toukokuun lopulla on luvassa vauvakarnevaalit kun peräti yhdeksän tammaa pyöräyttää varsan. :) Mielenkiintoisia näistä varsoista tekee sen, että jokaisella on ulkomaalainen isä. Kiitokset Star Avenuen Millille kun hän jaksaa tehdä yhteistyötä ulkomaalaisten virtuaalihevostelijoiden kanssa ja tuoda meille suomalaisille uusia linjoja - ei tarvitse aina olla oman mielikuvituksen varassa laajentamassa sukulinjoja. Sitä paitsi jenkeillä on huomattavasti enemmän mielenkiintoa puolalaisiin ja egyptiläisiin linjoihin, siellä ei paljoa domesticeja näy. Tosin koska heidän hevoset ikääntyvät 1a=1a, ei varsoja kovin usein synny. Ja useimmat suomalaiset edelleen karsastavat näitä irl-hevosten nimien & sukutaulujen käyttöä. Itse olen tästä jo yli päässyt, ja syytä olisi muidenkin jos jalostus kiinnostaa. :)

Ylipäätään arabipiirit ovat selvästi aktiivisempia laajentamaan reviiriään. Dahabun Sannan johdolla on suomalaiset virtuaalihevostelijat päässeet tutustumaan sekä AHACiin että ASARAan. Jälkimmäisellä onkin jo toinen suomalainen pitäjä. :)

Lisäksi ajattelin tehdä uuden aluevaltauksen. Jätin tarjouksen kahdesta saddlebred-varsasta, ties vaikka Widissä kirmailisi parin vuoden päästä supersuloisia sdb- ja nsh-varsoja! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti