maanantai 3. toukokuuta 2010

Surkeat laukkaratsuni

Widin uusi tuleminen laukkaradoille ei ole sujunut ihan niinkuin arvelin. Oikeastaan voisin kuvailla tätä laukkaryhmääni sanalla "surkea." Ainoa toiveita antava hevonen on SEA-tuonti Qutb Maysarah, joka on sijoittunut neljän parhaan joukkoon neljässä startissaan ja oikeutettu siirtymään allowanceen.
Surkeimpia laukkureita lienee Hendrik, joka on jäänyt kahden huonoimman joukkoon peräti viidesti. Löytyyhän siltä kaksi toista sijaakin, mutta niistä ei paljoa iloa revitä. Hendrikin sisko Honore sentään laukkasi G1-tasolla erittäin hyvin prosentein. Luulenkin, että Hendrik siirtyy kokonaan kouluratsuksi AHACiin. Onhan sillä kieltämättä ikääkin jo 7-vuotta.

Taidan vetää kaikki yli 4-vuotiaat laukkahevoset pois radoilta toukokuun jälkeen. Mitä ne siellä maiden-tasoa juoksevat, kun samaan aikaan voisivat kilpailla vaikka koulua.
Kunhan VRL palaa, tarkoitus olisi ilmoittaa muutama vanhempi hevonen kokeilemaan westerniä. Tai sitten aloitamme uramme AHAC'n westernluokissa.

Ja loppuun voisin mainostaa uutukaisiamme, Coboltia, Cataniaa, Dharr Erotikkia ja Yarodaria. Kotiin on jäänyt myös vastikään syntynyt Qasim, josta toivottavasti tulee hyvä juoksija :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti