tiistai 17. tammikuuta 2012

Ohi on.

Nyt taitaa vihdoin olla se hetki, kun minä laitan lopullisesti pillit pussiin. Voi olla, että arabien kanssa pelaan joskus tulevaisuudessa. Aika on totisesti ajanut ohitseni, en jaksa tai halua lähteä mukaan "himokisaukseen", jota on alkanut esiintymään jopa arabipuolella. Lisäksi osa nykykasvattajista kasvattaa lähinnä hevosten näyttelymenestystä kyseenalaisin keinoin. Aiemmin etsittiin kovalla vaivalla yksilöllisiä kuvia hevosille, nykyään 90% kuvista on Amy Austinin tai Talaria Farmsin. Niillä napataan lkv-sijat nj-näyttelyistä, en tiedä huomioivatko tuomarit koskaan hevosen olevan joko keskeneräinen, väärää sukupuolta tai rakennevirheinen. *rolleyes*

Olin suunnitellut, että päätän urani, kun saan arabin kantakirjattua I-palkinnolla. Taitaa jäädä haaveeksi, sillä juuri valioitunut Hendrik Wid sekä tuontitamma Fantastika pokasivat molemmat II-palkinnot.

Sitä vastoin olen oikein iloinen että Calté , sekä tyttären poikansa Léandro Fawk (i. kasvattini Loganberry Celt) nappasivat peräkkäisistä laatuarvostelutilaisuuksista KRJ-I palkinnot huippupistein. Léandron rakennepisteet olivat vaatimattomat 29/30. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti