lauantai 23. lokakuuta 2010

Uusia varsoja

8kk'n tauon jälkeen Waldorffiin syntyy taas uusia varsoja, tällä kertaa rodusta trakehner.

Jo syntyneitä ovat Illusia ja Sarajevo. Sarajevo on meidän omasta tammasta ja Illan emä Chimera liisattiin Waasbarista. Kummankin isä on Dromerigin jalostusoreja. Pitkästä aikaa sai alkunsa myös hannovervarsa. Kovasti toivottiin tammaa, mutta ori Waldorff Balboa sieltä kuitenkin putkahti. Myös tämä on liisingtammasta, isä Weybridgen vähän käytetty, mutta pirun hieno Balingen.
Marraskuun alussa odotellaan syntyväksi viittä varsaa. Kuudeskin syntyy, jos saan astutuksen sovittua suunnitellulle päivälle, mutta Primal Scream jää astuttamatta.

Tiguan, Larena ja Burlesque ovat täykkäri-isistä, joten oikeammin nämä olisivat anglotrakehnereja. Cornando on pidempisukuinen puhdas esteratsu, josta odotetaan suvullisesti sopivaa oria meidän omille tammoille. Dalance onkin tällä erää joukon ainoa kouluratsu. Odottelen tosiaan vielä vastausta sähköpostiini, kovasti toiveissa olisi saada vielä toinen kouluratsu, täykkärioriista. :)

En edelleenkään ole virallisesti palannut virtuaalimaailmaan, eikä Waldorff palaa takaisin sen enempää kuin Widikään. Halusin vaan pitkästä aikaa tehdä hevosille varsoja, koska en ikinä tiedä milloin innostun uudestaan. Kokemuksesta tiedän, ettei ole mikään niin ärsyttävää, kuin tyhmäsukuiset hevoset!

HT.net on muuten nykyään ärsyttävän hiljainen. Siellä ei tapahdu enää mitään jännittävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti