keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Himokisaus.

Uskomatonta että minä kirjoitan tällaista tekstiä. Mulla on kuitenkin useampi KRJ-kisoissa kymmeniä sijoituksia saaneita puoliverisiä ja poneja, löytyy kaksin kappalein krj1-palkittujakin.

Mutta silti, jostain ihmeellisestä syystä minua alkoi ärsyttämään suunnattomasti, kun huomasin AHACin dressage-luokissa juuri syntyneitä ja pari vuotiaita varsoja third level-, fourth level- ja prixt st. georges-luokissa. ARGH, mä haluan edes hiukan realistisuutta arabeihin, puoliverisissä se kun on kadonnut jo viisi vuotta sitten.. En ymmärrä, arabeilta kukaan ei edes odota mitään huikeita suorituksia, ainakaan show-kentillä. Sitä paitsi se hevonen elää niin pitkään, että saa kyllä tarpeeksi pisteitä jotain legion-arvonimeä varten.. :S

Taidan niellä kiukkuni ja kirjoitella valmiiksi vanhat legendat-sivua. Hannoverit on jo julkaisua vaille valmis, seuraavaksi trakehnerit. ;)

2 kommenttia:

  1. Jos ovat osallistuneet myös niihin varsaluokkiin, miksiköhän osallistumisia ei hylätä?

    VastaaPoista
  2. Sen kun tietäisi. Voipi olla etteivät ehdi niin tarkkaan osallistumisia katsoa, varsinkaan jos varsa ei sijoitu varsaluokissa top teniin ja ratsastusluokissa sijoittuukin - tai toisinpäin.
    Inhottavaa ja "huijaamista" se joka tapauksessa on, tekisi melkein mieli mainita tästä ko boardin pitäjille.

    VastaaPoista